Asukollaaseja

 Noniin nyt niihin iloisempiin aiheisiin. Tämäkin postaus oottanut ja oottanut, olkoon nyt tämän aika. Huomasin joku aika sitten että POLYVORE-sivustolla on myös mobiilisovellus. Se olikin sitten pakko ladata tablelle ja tehdä parit asukollaasit jotka nyt seuraavaksi jaan teillekkin.


boyfriend

 Inhoan tiukkojen farkkujen alle legginsien laittamista talvella, siksi yleensä aamulla ensimmäisen kerran jäädyn bussipysäkillä viidän minuutin aikana. Noh, boyfriend-farkut on mun mielestä sellaset joiden alle voin kuvitella legginsien laiton. Boyfriendien kanssa pukisin mieluiten jonkin printti collegepaidan ja jonkin näköiset lenkkari. Reppu on rento, mutta sen voi valitaa sellaiseksi joka tuo kokonaisuuteen tyttömäisyyttä. Mun on muuten pakko ostaa uudet tollaset sormikas lapaset, jotta puhelimen seelailua varten ei tarvitse ottaa koko lapasta kädestä pois.


rento asu talvrksi

 Haha, en tiiä ootteko jo huomannu tämän piirteen. Rentous ja mukavuus asut lähtevät kaapista päälle usein, kun vaatteet suorastaan huutavat "pue meidät". Tää asu on just sellaselle päivälle, kun on vain muutama atto-aine. Tai sitten sunnuntaina, kun poistuu kotoa vain kauppaan. Ihanan pehmeät kollarit ja neulepaita yhdistyy tennareihin vallan mainiosti. Hiukset suorana pipon alle, reppu selkään ja huivi kaulaan. Täydellinen relax-asukokonaisuus. Jos nyt on ihan pakko vähän laittaa jotain kiiltävää niin sormuksen käyvät hyvin, mun mielestä.

pikkujoulu kaudelle

 Pikkujoulu kaudella ei mikään voita mustia vaatteita, kultasia koruja sekä punaisia huulia. Sen takia mulla ei ikinä joulukuun juhlissa asu vaihdu.. Vaikka asu pysyy samana, on se silti joka kerta niin ihana. Normaalisti pippaloihin kun miettii tuntisotalle mitä sitä laittas.. Ainoo mitkä ehkä vaihtuu on kengät, ja tällä hetkellä mun päässä näkyy tän asun kanssa saapas mallin mustat kengät. Koroilla tai ilman. Yksinkertainen ja tyylikäs, eikö vain?

arkinen asu talvelle
Mikäs sitten sopiikaan normaalille koulupäivälle? Normaalille arkipäivälle? Itse yhdistän sinisen mustaan, mikä ei ole kovin vaikeaa. Perusjuttuja mitä varmaan jokaisen kaapista löytyy. Tässäkään ei taas ole väliä mitkä kengät laittaa. Silti näen taas mustat saappaat. Oon tainnu rakastua, kun pari viikkoa sitten kävin Tapaksen saappaat hakemassa LB:ltä. Toinen mitkä itse voisin tän asun kanssa jalkaan vetää (niikuin monta kertaa olenkin jo vetänyt) on jotkut lenkkikengät. Esim. Nikellä on tosi hyvä valikoima tyylikkäitä lenkkareita. Eikä varmasti koske jalkoihin, saati ole vaikea kävellä. Btw, unelmoin tosta Michael Korsin laukusta, nimenomaan tuommoisesta. Ehkä sitten sen tulevan Puolen reissun jälkeen on varaa..

 Mitäs te muut olette näistä asukokonaisuuksista mieltä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni kommentteja ja mielipiteitä vastaa,
mutta julkaisen vain asialliset.
Älä siis tuhlaa aikaasi haukkumakommenttien kirjoittamiseen:)