Helsinki/Tallinna reissun ostokset

 Heipsulivei kaikki! Nyt teen lupaamani ostospostauksen Helsinki-Tallinna reissulta. Äsken kotiuduin mökiltä, kerrankin olin siellä mielelläni kun Sanni oli kanssani siellä koko viikonlopun. Vähän aikaa mietin laittelenko ensin kuvapostausta mökiltä vai kuvapostausta ostoksista tänne.. Ajattelin sitten nämä ostokset esitellä, ehkä hieman erilaisella tavalla :)


 Karkkia! Laivalta tuli ostettua ihan hirveästi karkkia, ja enemmänkin olisi voinut ostaa. Kaikki oli niin halpaa.
Noi pingviini salmiakit kylläkin oli tilaustuote joita tuli kaikille tutuille ostettua. Itsellekkin jopa yksi purkki jäi jemmaan. Säästöpakkaus Lakrisal-pastilleja oli löytö, sillä mulla menee noita tosi paljon. Sama juttu hedelmä Mentoksien kanssa. Skittles karkit ovat joka reissun pakollinen ostos, niitä hamstrataan kun niitä ei täältä saa.


 Tässä ovat mun lemppariostokset, vaikka kaikki kyllä oli ihania ja parhaita. Lempparit kuitenkin valikoitui.

 
 Meritähti käsikoru, Ankkuri kaulakoru johon jo rannekoru oli ennestään sekä meritähti kaulakoru.
Kaikki muistaakseni 6.90€ Glitter. Tosin puoleen hintaan. Hypin varmaan ihme kanina siel kaupas kun löysin tuon ankkurikorun. Harmittelin kun ankkuri käsikorua ostaessani ei ollut noita kaulakoruja. Noi meritähdet on vähän samantapaiset ja rakastuin noihinkin. Ne vain eivät ole vielä ankkureita voittaneet mitkä ovatkin asusteena miltei päivittäin asusta riippumatta.. Glitterissä olikin vielä tuplaleima päivä, eli hyödyin hyvin näistä ostoista kun samalla vielä parit hiustuotteet nappasin kassalle mennessä, sen enempää ajattelematta rahapussia. Varkauteen kyllä saisi Glitter tulla, täällä olisi jo yksi vakioasiakas.


 Omastamielestäni ihanin paita mitä ostin. Tää lähti muistaakseni 10€ hinnalla Newyorker:sta. Toi on tollanen läpikyyltava, ohut, lyhyt ja kevyt toppi, jossa on fiksusti tissien kohdalla musta aluskangas ettei ritsikat näy läpi. Ah tuo toppi on päällä täysunelma. Newyorkerista lähti samalla mukaan myös paras keksintö aikoihin. Perus mustat rintsikat, joiden etuosaan oli ommeltu ohut musta bandeau päälle joka peittää myös tissivaon. 


 Perus printti t-paita, Mango. Mangossa oli "All -50%" päivät näin Juhannuksen jälkeen. Tämä oli tarjouksessa 4.99€. Virossa oli aika hauskaa kun siellä maksetaan myös ne 1 ja 2 senttiset takaisin eikä tietoakaan pyöristämisestä. Ei niin kätevää kun yritti suomessa niillä maksaa luullessaan niitä 5sentin kolikoiksi. 



 Sama paita edestä ja takaa. Rakastuin tuohon löysään ja rentoon lippu t-paitaan. Varsinkin tuo selkämys on ihana, vaikka en yleensä liiku missään lippuun kääriytyneenä. Tää oli joko 8.99€ tai 9.99€ Mangosta. En oikein osaa lukea tuosta vironkielisestä kuitista että kumpiko on tämän hinta.


Ihana, kesäinen, pitkänmallin löysä toppi joka on tällä hetkellä leikkausoperaatiossa mummilla. Elikkä minun laiselle lyhyelle ihmiselle tuo yltää polviin saakka. Tämäkin bongattu Mangon alennusmyynneistä, hinta 9-10€ luokkaa. En voi sanoa muuta kuin että jos on puutetta t-paidoista ja topeista, kannattaa suunnata Mangoon mikäli sellainen lähistöltä löytyy. Eihän niitä kyllä Suomessa taida olla kuin Helsingin alueella :(


Lyhyt, kevyt, löysä toppi Monkista. Maksoinkohan tästä 4€. Hinnat voivat oikeasti heitellä kun en muista tarkalleen ja jos kuitissa lukee pari kertaa että "Paita, ALE" ja hinta perässä, ei voi kuin muistella. Tässä paidassa rakastuin noihin väreihin ja takana olevaan koristenapitukseen, jonka kuitenkin saa auki.


 Ohut takintapainen. Lämpimänä kesäiltana täydellinen päälle, soveltuu myös sisäkäyttöön. Tosi kiva päälle myös jos lähtee vaikka kauppaan mutta ei viitsi ihan toppi päällä lähteä. Ihanan tuntuinen ja värinen. Tarjoushintaan 12.99€ CroppTown.


 Tässä vaiheessa muutama saatta miettiä että enkös mie inhonnut Converseja. Niinhän minä inhosinkin, ja huomaa imperfekti-muoto. Silloin keväällä oli pakko saada lyhyt vartiset Conssit, ja pidemmän päälle ajateltuna syksyä vasten pitkä vartiset tennarit eivät ole yhtään hullumpi idea. Laivalla oli hyvin vähän kokoja minun 36/37 jalkaan, mutta tästä korallin sävyisestä väristä löytyi mulle 36.5 joka oli tismalleen sopivan kokoinen. Erikoista väritoivetta mulla ei ollut kun päätin ostavani uuden Conssit mutta en kuitenkaan mitään tylsiä mustia halunnut. Nämä tuovat asuun kivasti väriä :) Converse All Star 50€, erikoistarjous laivalla.


Sportlandin alennusmyynneistä löysn tämän pinkkimustan Karrimor- merkkisen urheilupaidan. Tämähän pääsi heti samana päivänä käyttöön salille, ja hyvin ajoi asiansa. Piti ihon kuivempana kuin normaalipaidan kanssa ja hengitti myös. Pidän myös tuosta mallista joka on aika ihonmyötäinen. Väri sopii täydellisesti mun juoksuhousujen väriin. Tälle hintaa jäi 15€ (Anteeksi laadukkuus)


 Mun on jo kauan pitänyt ostaa uudet farkkushortsit, kun entiset neljän vuoden käytön ajalla ovat ruvenneet rupsahtamaan. Nämä korkeampimalliset ja mukavat shortsit löysin CroppTown:sta 12.99€ hinnalla. Vieressä näkyvä huivi on Expressions:n aula kojusta hätäisesti mukaan tarttunut, hintaa 5€. Tuo huivi kyllä on sellainen jota olen metsästänyt keväästä lähtien, vaaleansininen, ohut ja kesäinen :)


 Viimeisenä esittelen vielä T-paidan Monkista. Kiva, lyhyt ja rento printti t-paita. Käy suurinpiirtein kaikkien housujen ja hiustyylien kanssa. Tulee olemaan yksi niistä paidoista joka lojuu paljon vähemmän kaaissa kuin muut paidat. Hintaa 12€. 

Tässä oli suurin osa ostoksista, joku Bodyshopin suihkugeeli, perus markettimeikkejä ja Juveel:n korvikset ja "J"-riipus jäi kuvaamatta. Rakastuin todella tuohon CroppTown:iin josta en ole ikinä ennen kuullut. Samantyylinen kuin Newyorker. Kannattaa käydä, jos olet mm. Tallinnan Rocca al Mare -keskuksessa käynyt. Mutta nyt öitä!:*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni kommentteja ja mielipiteitä vastaa,
mutta julkaisen vain asialliset.
Älä siis tuhlaa aikaasi haukkumakommenttien kirjoittamiseen:)