Viikonlopun mökkeily kuvia


 Perjantaina oli mun tarkoituksena lähteä taas kerran viikonlopuksi mökille, ja tätä lähtöä vähän innostutti se että Sanni käydään sitten lauantaina hakemassa myös. Noh, perjantaina tunti ennen lähtöä istuin Sannilla. Jotain tapahtui ja tunti myöhemmin myös Sanni istui mummin autossa väsyneenä ja huonovointisena edellisillan meininkien johdosta.



 Tarkotuksena oli eestyä kuvailemaan hirveästi. Mutta tiedättehän sen että kun on tarkoitus kuvailla paljon kaikkea kivaa, ei niitä kuvia tule kuin pari hassua. Tässä nyt joitain. Käytiin soutelemassa, pienessä "hiekkasaaressa", meidän saaren laavulla, isolla veneellä Leppävirralla, saunottiin, istuttiin nuotiolla ja otettiin tietekin aurinko. Mummi kun piti huolta ruokapolitiikasta ei missään vaiheessa jäänyt nälkä. Taidettiin kyllä nukkua vähän univelkojakin poikkeen niillä muutamilla 12tunnin yöunilla..



 Toi ns. Hiekkasaari on saanut nimensä siitä että sen ympärillä on täysin hiekkapohja. Ja tosi matalaa kuten tästäkin kuvasta huomaa. Toi saari on valtion omistama, mutta tosi paljon siellä käy ihmisiä jotka tietävät paikan. Ihmiset on sinne tehneet kiveen nuotiopaikan ja pari penkkiä puunrungosta.








Mökkeily asusta:

Mökillä pidän aina jotain tosi rentoa päällä, en välitä siitä miltä näytän. Mun mielestä ei kenenkään pidä ajatella "ompa tuo lissu" kun käyttää perus kaupunki vaatteita mökillä.

Toppi - Monki
Housut - Newyorker
Kengät - Suomireinot
Aurinkolasit - H&M


 Haha oon aina aatellu että jos kuvaillessa on arskat päässä niin voi silmät pitää miten tykkää. Alempi kuvva on todisteena siitä että näin ei ole.. :D Ja saatatte katsoa vähän tyhmänä kun taustalla näkyy tie ja sähkölinjat.. Kyllä, mökkimme on saaressa eikä sinne pääse muulla kuin veneellä.




2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää nää mökkeilykuvat, säät näytyävät sallineen! :)

    - Riina
    http://kevaanpolku.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, pitkästä aikaa mökillä ollessa oli hyvä sää mikä tosiaan piristi :)

      Poista

Otan mielelläni kommentteja ja mielipiteitä vastaa,
mutta julkaisen vain asialliset.
Älä siis tuhlaa aikaasi haukkumakommenttien kirjoittamiseen:)