Sattari, Taipale ja Joutsikan kenttä

 Otsikossa on nyt ehkä jotain mikä herättää teissä ihmetystä, varsinkin jos ette ole varkaudesta. Lupailin teille ostospostausta Tallinnasta, mutta tähän väliin päätinkin että kun kuvailut odottavat blogiin pääsyä valmiina ja ostokuville pitäisi hienosäätöä tehdä että kuvailut ensin. Tuonne loppuun voisin lisätä vielä muutamat Juhannus-kuvat. Mun Juhannuksessa siis ei ollut kerrottavaa niin en siitä postausta alkanu missään vaiheessa väsäämään. Mutta otetaan kuvat aikajärjestyksessä (tuota juhannusta lukuunottamatta) ja katsotaan ensin millaisia kuvia saatiin Joutsikasta...



 Eli siis Joutsikka, oikealta nimeltään Joutenlahti on täällä "keskustasta" tänne Käpykankaalle päin tultaessa ensin oleva kaupungin osa. Toivottavasti joku saa edellisestä lauseesta selvää o.O Keksittiin Emman kanssa että lähdetään vesisateeseen kuvaamaan. No se vesisade jäi, mutta lähdettiin kuitenkin ottamaan mulle Juhannus kukka kuvia Joutenlahden kentälle kun Emma asuu siinä vieressä. Ensin minä kävin tarpomasssa ojien yli jonnekkin Vitostien saastuttamalle kukkapellolle hakemaan 3 lupiinia. Vain 3.. Inspiraatio mulla tosin oli hakusessa jonkin aikaa. Mutta mun mielestä ihan kivoja kuvia tuli :) Haha, ton viimesen kuvan aikana satoi kuitenkin kaatamalla.. Nämä kuvat siis on otettu Juhannusviikon keskiviikkona.





 Juhannuksen jälkeisenä maanantaina Sanni laitto mulle Whatsapissa kuvan siitä että hänen longboard oli saapunut ja kysyi että lähtisinkö hänen kanssaan jonnekkin sitä testailemaan. Sannilla kun oli autokin käytettävissä niin meillä kahvittelun jälkeen suunnistimme Sattarille. Sattari, oikealta nimeltään Satun puisto (siinä on leikkikenttä, hiekkakenttä ja asfaltti kenttä) sijaitsee aivan ABC:n kupeessa Käpykankaalla, kivenheiton päässä meiltä. Meidän onneksemme tos asfalttikentällä ei ollut ketään joten uskaltauduimme lautaa kokeilemaan tuonne. Varkauden skeittimahdollisuudet ovat hyvin köyhät.. Joutsikassa on pieni ramppi ja Sattarilla tuo asfalttikenttä minne skeittarit ovat omia virityksiään tehneet.




 Haha itse en ole 4vuoden aikana seissy minkäänlaisen rullalaudan päällä. Lumilaudallakin huonolla menestyksellä. Mutta vähän aikaa kun tuolla longboardilla rullaili, alkoi se vähän luistamaan ja kääntyminenkin alkoi onnistumaan. Naurulta kumpikaan ei säästytty, varsinkaan silloin kun Sanni heitti persuksilleen laudan päältä. Vähän aikaa istuskelun jälkeen uutta yritystä vaan. Oli kyllä hauskaa. Tiesin tuonne kameran mukaan ottaessa jo että kuvista suurimmaksi osaksi tulee mustavalkoisia ja niinhän niistä sitten tulikin. Plus tietysti tuo yksi ylikorostettu lomo-kuva.



 Sattarilta siirryttiin ajelemaan, Taipaleen kanavan lähestyessä tuli ideaksi että mennään kuvaamaan mulle uutta banneria vanhalle kanavalle. Ei siitä pääse yli eikä ympäri, kun tuo Taipaleen vanha kanava on Varkauden ihanin kuvaus paikka. Ideat vaan rupeaa olemaan vähissä kun nyt tänäkin kesänä käynyt siellä jo kolmeen kertaan. Uusi banneri kuva ja muutama muukin saatiin. Tällä kertaa keli oli pilvinen, ja mulla on aurinkolasit vain siksi päällä kun meikki oli niin rupsahtanut tuohon aikaan illasta. Nämäkin kuvat suurimmaksi osaksi saivat valoisan mustavalkoisen olemuksen. Jos oot Varkaudessa päi ja mielit kaunista kuvauspaikkaa niin suosittelen kovasti vanhaa kanavaa, sinne on myös opasteet joten perille löytää :)




Päivän asu:

Kengät - Prisma
Kangashousut - Newyorker
Tuubitoppi -Seppälä
Farkkutakki - Mango
Aurinkolasit - H&M





 Tuosta bannerista vielä sen verran, vihdoin ja viimein sain Gimp:illä säädettyä bannerin oikean kokoiseksi ja sain edes vähän yksityiskohtaisemman bannerin blogiin. Tää olo kun näin sen hyvänä etusivulla oli suuri Jes!

Mitä pidätte bannerista, ja kuvista muutenkin? :)



6 kommenttia:

  1. Tosi kivoja tällaiset postaukset :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta, pitäneepä käydä tsekkaamassa myös sun blogi! :)

      Poista
  2. Miten gimpillä saa tallennetua sen kuvan silleen että se näkyy normaalina ekikä sellaisena gimp tiedostona? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elikkä kun kuva on tallentamista vaille valmis tee näin: Valitse "tiedosto" > Valitse "Export as..." > Klikkaa valinta kohdasta jossa lukee "All export images" > Eteesi pitäisi avautua lista tiedostomuodoista ja valitse "jpge" joka on yleisin kuva muoto. Näin kuvan pitäisi tulla galleriaan valittuun kansioon näkymään normaalina. Toivottavasti sait selvää selostuksestani :)

      Poista
    2. Voi kiitos paljon avusta! :)

      Poista
    3. Ei mitään, hyvä että oli apua :)

      Poista

Otan mielelläni kommentteja ja mielipiteitä vastaa,
mutta julkaisen vain asialliset.
Älä siis tuhlaa aikaasi haukkumakommenttien kirjoittamiseen:)