Kesä tule jo

 Moikka! Ois seuraavaksi vuorossa vähän kollaaseja asukokonaisuuksista mitä mun päällä tullaan kesällä useaan otteeseen nähtyä! Kollasit tein tututtuun tapaan POLYVOREn kollaasiohjelmalla.

Easy to cool

1. Easy to cool
Kun on hieman pilvisempää, mutta kuitenki lämmintä farkut ja flanellipait ovat helppo ratkaisu. Rakastan juurikin sinisiä flanelleja ja sen ympärille muodostuikin tämmöiset vaatteet. Nuo kengät ovat yhdet sellaiset jotka ovat olleet jo hetken "Pakko saada"listalla ja näitten kohdalle ehdottomasti merkki on Vagabond. 

cosmic
2. Cosmic
 En tiedä mikä mua viehättää kesäisin huppari-shortsi yhdistelmässä..? Varmaankin se että mulla yleensä ekana tulee yläkropalle kylmä, heh. Toi cosmic-kuosi on aivan älyttömän ihana. Siihen sopiikin tommoset vähän tummemman siniset farkkushortsit. Kuvassa näkyvät Puman kengät ovat mun tämän hetken käytetyimmät kengät. Hiukset ponnarille, reppu selkään ja arskat päähän niin rento asu on valmis!


fringes torn
3. Fringes torn
 Tälle kollaasille oli vaikea keksiä nimeä, mutta yksinkertaisesti: revittyä ja hapsuja. Tätä en oikeastaan edes jaksa perustella, toimiva asu hieman viileämmälle päivälle.

Beach party
4. Beach party
 Rakastan kesäjuhlia ja niihin pukeutumista. Löysinkin tämän mekon sieltä mistä mekkoni aina ostan.. Eli VILA:sta. Vaaleankeltaisen kansa sopii täydellisesti kullanruskea. Väriyhdistelmä on niin kesäisen ja ei näytä yhtään pahalta jos tummanruskean nahkatakin heittää harteille illan viiletessä. Jos nyt oikeasti mietitään rantabileitä niin nuo kengät ei välttämättä ehkä olekkaan parhaat.. Mutta muuten sopii asuun kuin nenä päähän!

new home
5. My moment in home
 Tässä tuleekin mulle ajankohtainen asia. Elikkä kodin sisustus. Kävinkin tänään kirjoittamassa vuokrasopimuksen Kuopioon! Tässä onkin vähän kuvaa millainen värimaailma mun kodissa tulee olemaan. Harmaa, valkoinen ja tehostevärinä vaalean sininen. Ihanaa, rakastan! Saapi vaan nähdä sitten että tuleeko kämpästä sittenki perus sotkuinen opiskelijan luukku.. heh.

Löytyikö kollaaseista teille mieluisia juttuja? :)

2 kommenttia:

  1. *easy for school & torn fringes

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo eka ei ollu mitenkään kouluun liittyvä vaan niikun vileälle, ja tuo toinen oli vain kaksi sanaa laitettu ei mihinkään järjestykseen :)

      Poista

Otan mielelläni kommentteja ja mielipiteitä vastaa,
mutta julkaisen vain asialliset.
Älä siis tuhlaa aikaasi haukkumakommenttien kirjoittamiseen:)