Q&A

 Tässä kysymyksiin vastaukset. Jos mielessäsi on vieläkin joku kysymys, vielä tähän postaukseen voi laittaa kysymyksiä. Kuvituksena muutama Wanuvarock2014 kuva, kun näitä yhtäkään ei ole vielä täällä julkaistu :)


- Mitä olet mieltä uudesta opiskelu puolesta sekä koulusta näin yleensä? btw, olisi kiva saada siitä ihan oma postaus ;) 
V: Tykkään sisustusalasta tosissaan, ajatuksia sitten kaksoistutkinnosta ja muutenkin opiskelusta on TÄÄLLÄ. Itseasiassa voisin tehdä sisustukselta jossain vaiheessa oman postauksen :)

- Juotko alkoholia?
V: Kyllä silloin tällöin, normaalisti pari sivistävää kun kaverit on juomassa. Joskus tulee otettua enemmän, mutta en oo mikään himoryyppääjä.

- Poltatko tupakkaa?
V: Poltan.

- Onko sinulla ihastusta?
V: On ja ei. Eräs ihminen on tässä lähiaikoina saanut mun kiinnostuksen heräämään, mutta en ainakaan vielä tunne mitään enempää kyseistä ihmistä kohtaan. Nykyään ihastun tosi "vaikeesti", ehkä itsesuojeluvaisto ja kokemus on tämän hyvän asian tuottamuksia.

-Mitä mieltä olet tällä hetkellä omasta siviilisäädystäsi?
V: Itseasiassa tyytyväinen. Ei tarvitse yhdessä sumplia asioita, ja voin nähdä poikapuoleisia kavereitani niin paljon kuin huvittaa ilman että joku laittaa mustasukkasena koko ajan viestiä. Tottakai oishan se kiva jos vois käpertyä iltasin jonkun viereen kattomaan leffaa ja kulkea käsikädessä kaupungissa :3

-Lempivaatteet?
V: Pieceksen mustat farkut, H&M:n neule.

-Lempikengät?
V: Skopunktenin tolppakorkkarit ja vaaleanvihreät varrettomat Converset.

-Ihanin muisto elämässäsi?
V: Ensimmäisenä tulee mieleen kun äiti toi Ruun kotiin. Näin pitemmän päälle ajateltuna tuo otus on saanut piristettyä mua aina ja kuunnellu kaikki mun huolet, vaikkei se niistä ymmärräkkään. Tai oihan se ymmärtää, mistäs sitä tietää. 

-Kauhein muisto elämässäsi?
V: Varmaankin sen kun sin tietää M:n kuolemasta...


-Isin vai äitin tyttö?
V: Isin.

-Missä päin Varkautta asut?
V: Käpykankaalla.

-Keiden kanssa vietät eniten vapaa-aikaasi?
V: Nykyään oon aika paljo Eeliksen ja Palen kanssa, mutta myös Johun kanssa tulee näkyiltyä paljon :)

-Mikä lätkässä on kiehtovinta?
V: Hmm, paha mennä sanomaan. Se on varmaan se että joka peli on erilainen ja jokainen taklaus/maali yms. tulee yleensä ihan puun takaa. Maalilla kiehtoi se että maalivahti on samaan aikaan joukkupelaaja mutta yksilömpi kuin kenttäpelaajat. Viheltämisessä viehättää se että saa olla se pelin "pomo" ja se myös opettaa mulle pitkäjänteisyyttä mitä tarvitsen todellakin kehittää.

-Onko sulla ihmisiä joiden kanssa välit on vain hiipunu, ilman riitoja jne? 
V: On ja se harmittaa mua tosi kovasti. Muutama ihmistä aan ei tuu nähtyä ja sit jos nähdään niin sittenkään ei kovin paljoo höpötellä.

-Lempikorut?
V: Nykyään haalin kaikkee hopeista ketjua.. Mutta Glitterin Ankkuri käsi- ja kaulakorut on best!

-Mitä blogeja eniten luet?
V: SaijisTIIAS. ANNIEVELIINAJunkaneito

Lempiasukokonaisuutesi? 
V: Tälleen syksyllä ne Pieces:n mustat farkut ja BikBok:n ihanan lämmin ja pehmeä huppari.'

Mitä meikkejä käytät joka päivä?
V: No en ihan joka päivä meikkaa, mutta yleensä meikkivoide, puuteri, kulmaväri, jonkinnäöinen rajauskynä tai -väri ja ripsari.

Kuinka usein käyt lenkillä?
V: Riippuen keleistä 2-3 kertaa viikossa, siihen aina pyrin.





Onko sulla kiva luokka? Toimiiko yhteistyö?
V: Joo on, kaikki tulee kaikkien kanssa toimeen ja mitä mie oon huomannu niin kaikki auttaa toisiaan tarpeen tullen, ainakin hallissa. Innolla odotan milloin pääsen tän luokan kanssa liikkatunneille. Luokassa myös pystytään heittämään paskaa läppää ja ei kukaan suutu, tietääkseni. Vaikea tästä vielä puhua, mutta tässä vajaan kolmen kuukauden aikana heti alusta lähtien luokka on ryhmäytyny ja tultu toimeen keskenään. En ois odottanu näin hyvää luokkaa :)

Onks millasii haaveita?
V: Haaveina on ostaa isompana iso huvijahti jolla lähtee vesille kesäsin !

Lempi vaatekauppa?
V: Cubus, Gina Tricot, NewYorker, CroppTown, Mango, Only, Vila... Onhan noita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan mielelläni kommentteja ja mielipiteitä vastaa,
mutta julkaisen vain asialliset.
Älä siis tuhlaa aikaasi haukkumakommenttien kirjoittamiseen:)